Sisustus

Crystal Line

Eilisen harmaan sadesään vuoksi sain vihdoinkin aikaiseksi suorittaa hieman sisustusshoppailuja. Valkoinen lasipöytämme on jo pitkään huutanut seurakseen pöytätekstiilejä (tabletteja, kaitaliinaa tms). Olin jo aikaisemmin ihastellut Chilewich-merkin laadukkaan oloisia ja herkullisen värisiä pöytätabletteja, ja kun eilen Vepsäläisellä sain käsiini merkin tuotteita, en ensin osannut edes päättää millaiset haluaisin.

Lopulta päädyin valkohopeisiin Lattice-tekstiileihin, joista sanotaan merkin sivuilla: Often likened to crystal and jewels, this naturally irregular open weave utilizes translucent and proprietary yarns which shimmer in any setting.

Sain myös kaivettua muuttolaatikoiden kätköistä muutaman kirkkaan Iittalan Kivi-tuikun pöydälle tunnelmaa luomaan. Illan pimetessä haaveilinkin, että ruokailutila alkaisi olla valmiina. Vielä puuttuu matto, verhot, valaisimet… ja ainakin muutama Kivi-tuikku vielä lisää!

You Might Also Like

19 kommenttia

 • Reply
  Alma
  25.8.2010 at 10:08

  Oi miten kauniit. Itsekin olen ihaillut noita Chilewichejä. Usein kaikki pöytätabletit kun ovat niin ankeita ja epäsiistejä. Varmaan tuollaiset käyn omaankin pöytäämme nappaamassa myöhemmin. Ja oikein kaunis väri tuo, jonka ostit. Eikö noita myydä Stockallakin, muistatko?

 • Reply
  Tinttu
  25.8.2010 at 10:15

  Onpa kauniit tabletit!Minkä hintaisia nuo ovat? Omalle keittiönpöydälle nuo samaiset sopisivat myös…

 • Reply
  Mussu
  25.8.2010 at 10:58

  Todella tyylikästä ja kaunista!Ja ihanaa kun voi taas alkaa laittamaan kynttilöitä ja tuikkuja esille:)

 • Reply
  Adalmina
  25.8.2010 at 11:36

  Alma: Itse en tykkää yhtään sellaisista kankaisista pöytätableteista jotka ovat aina likaiset ja rytyssä. Mutta chilewichin tuotteet on kauniin ulkonäön lisäksi myös käytännölliset! Stockalla myydään myös – juuri eilen kävin myös siellä katsomassa, mutta valikoima oli hieman erilainen kuin vepsäläisellä. Tinttu: Tämä malli taisi olla 25€ kpl, hinta vaihtelee hieman värin, mallin ja koon mukaan. Kannattaa käydä katsomassa esim. stockalla tai vepsäläisellä!Mussu: Kiitos! 🙂 Vaikka syksystä ja varsinkaan tulevasta talvesta en muuten tykkääkään, niin on kyllä ihanaa kun voi laittaa illan pimetessä kynttilät palamaan! Ehkä kohta voisi jo sytyttää takkaankin tulen! 🙂

 • Reply
  Nina
  25.8.2010 at 13:00

  Onpa todella kauniit tabletit! Ottaisin itselle myös. Sitä ennen pitäisi vain vielä ostaa uusi ruokapöytä ja tuolit. Että halvaksi tulisivat nämä ihanaiset tabletit…

 • Reply
  O
  25.8.2010 at 14:33

  Ihanan ylelliset tabletit 🙂

 • Reply
  White Lily
  25.8.2010 at 15:52

  Todella kauniit tabletit. Wau. Mistäköhän mä löytäisin meille noin dimangit tabletit!

 • Reply
  Nna
  25.8.2010 at 19:11

  nämä on kyllä tosi hienot! olen alkanut vasta viime talvena ymmärtää noiden iittalan kivi-tuikkujen päälle. olin saanut yliannostuksen monenkirjavista kokoelmista, joita monella on esillä. häälahjojen joukossa oli näitä harmaana ja kirkkaana, jotka sopivat minunkin makuuni. ei ole pakko tehdä niitä oksennusväriyhdistelmiä. (tykkään kyllä väreistä, mutta kivi-tuikun vähäeleisyys yhdistettynä värisekoituksiin ei vain toimi mielestäni).

 • Reply
  Annu
  25.8.2010 at 20:20

  Uiuiui, miten kauniit tabletit! Ei mitään liikaa näissä. Pitää varmaan seuraavalla ison kaupungin vierailulla käydä Stockmannilla.

 • Reply
  syystuuli
  25.8.2010 at 21:14

  Kauniit tabletit. Samalla asialla olin viime perjantaina. Kaipasin vaihtelua kattaukseen ja ostin myös Chilewichit. Tällä kertaa pyöreät jään(ice) väriset. Väri on täysin sama kuin ruokailutilan tapetin pohjaväri. Chilewichitsiksi, että ne voi pestä tiskikoneessa 🙂

 • Reply
  Lilou
  26.8.2010 at 11:46

  Aivan ihanat! En ole koskaan nähnyt tuon tyylisiä, kauniit ja eleettömän elegantit.

 • Reply
  JessiJ.
  26.8.2010 at 11:49

  Tosi hienot tabletit. Mä odotan kans kynttiläaikaa tai senhän voisi oikeasti aloittaa jo nyt, jos kaikki tavarat eivät olisi pakattuina joulukuun muuttoa varten.

 • Reply
  S
  26.8.2010 at 13:48

  oi tosi kauniit!

 • Reply
  Miss Bambi
  26.8.2010 at 14:59

  Ihan torkeen hyvät! Metallinvärisinä taitaa sopia täydellisesti sen kattolampun kanssa, voisin ainakin kuvitella.. Mä oon tullut siihen tulokseen, että meidän pöytä on parhaimmillaan ilman tabletteja, snif! No eihän siinä koskaan syödäkkään.. 😉

 • Reply
  Adalmina
  26.8.2010 at 21:44

  Nina: Hih, tuttu tunne tuo ruokapöydän vaihtamisvimma! 🙂 Meillä edellinen pöytä oli tummaa puuta, ja olisin kovasti halunnut jo siihen hopeiset tabletit mutta sävyt eivät istuneet yhtään yhteen. Nyt sitten kun pöytä meni vaihtoon, sain vihdoinkin uudet tabletit! :)Oona: Mukavampi herätä arkena aamupalapöytään, kun on hieman loistetta pöydässä. :)White Lily: Kiitos! Itse mietin myös, että myydäänköhän tätä merkkiä jossakin nettikaupassa… Nna: Hihhi, ymmärrän niin tuon kammon oksennusväriyhdistelmiin! 🙂 Itse haaveilen myös kirkkaiden lisäksi harmaista kivi-tuikuista! Todella kaunis yhdistelmä (ja varmasti mieleinen häälahja). 🙂 Annu: Näissä on kyllä sopivasti sitä jotakin, olematta kuitenkaan liian prameat. 🙂 Stockalla ei näitä kyseisiä tabletteja ollut hopeisina, mutta muita värejä ja malleja kylläkin! Nämä on hankittu Vepsäläiseltä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa myös Annankadun vepsäläinen, jos sisustusshoppailet helsingissä.

 • Reply
  Adalmina
  26.8.2010 at 21:50

  syystuuli: Oi, ne jään väriset pyöreät ovat super kauniit!!! Chilewichit ovat kyllä kauneuden lisäksi käytännöllisiä:eivät rypisty ja puhdistaminen helppoa. Itse on ollut tiennytkään että ne voi laittaa jopa tiskikoneeseen!Lilou: Ihastuin näihin heti kun näin, tosin hankaluutta tuotti värin valinta – tätä mallia kun oli saatavilla valkoisena sekä mustana. Miehelleni jo sanoinkin, että ehkä myöhemmin käyn vielä hakemassa ne mustat kotiin… hih! :)S: Tässä olen yhden päivän verran niitä ihastellut, ja ovat kyllä kauniit! :)Miss Bambi: Arvasit oikein kultaseni, sopivat hyvin yhteen kattolampun kanssa (sekä tuolinjalkojen). 🙂 Eikös teillä ole saman merkin valkoiset tabletit olemassa? ja ne kun sopivat taas täydellisesti yhteen teidän kattovalaisimemn kanssa! Sniif! 🙂

 • Reply
  Mongusti
  27.8.2010 at 06:50

  Aivan ihanat tabletit, tuollaiset on saatava!!:)

 • Reply
  Elizabeth
  27.8.2010 at 17:38

  Ihanat! Meillä on parit Chilewichit, ja oon tykännyt niistä tosi paljon. Kivat väritykset ja laadukkaat. Nyt aloin himoitsemaan noita kimmeltäviä. Miten ihanat noi onkaan sitten joulun aikaan…

 • Reply
  Adalmina
  30.8.2010 at 20:40

  Mongusti: Hih, minulle tuli myös kauhea himo saada lisää näitä tabletteja! Seuraavaksi ehkäpä mustat :)Elizabeth: Oih, jouluna nämä sopii kyllä ihanasti pöydälle – minulla onkin oikeastaan vain valkohopeisia joulukoristeita! 🙂 Ja merkki on kyllä ihan super hyvä, voittaa mennen tullen kankaiset tablettivaihtoehdot.

 • Jätä kommentti