Sisustus

Dressing Room Cuties

Vaikka muuten asuntomme sisustus noudattaa aika pelkistettyälinjaa, niin vaatehuoneeni saa olla tyylikkäällä tavalla tyttömäinen. Haaveena on ollut saada huoneesta ilmeeltään Chanel meets Victoria’s Secret -tyylinen – eli mustavalkoinen kokonaisuus ripauksella pinkkejä yksityiskohtia. Eilinen tutustumiskäynti H&M Home -liikkeessä oli varsin kannattava – Löysin muutamia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti vaatehuoneeni sisustusta piristämään:

Mustat säilytyspussukat rusetilla vaikkapa hiussoljille tai silkkihuiveille

Vaaleanpunaiset kangaspussukat niin matkalaukun pikkutavaroiden suojaksi kuin vaatehuoneen aarteiden säilytykseen

Musta röyhelötyyny ja mustavalkoinen rusettikuvioinen tyyny vaatehuoneen valkoiselle rahille

You Might Also Like

5 kommenttia

 • Reply
  Hanna
  11.8.2010 at 21:05

  Ihania! Olisi kiva saada kuvaa tavaroista paikoillaankin 🙂

 • Reply
  Char
  11.8.2010 at 21:21

  Ihania ostoksia! Ja yllättäen tuo Chanel-VS teema on aivan liian herkullinen ollakseen totta! Ja voi höh, itse kuikuilin tuon röyhelötyynyn perään mutta en nähnyt sitä missään.. No, syy pistäytyä uudelleen 😉

 • Reply
  Mussu
  12.8.2010 at 09:22

  Todella kauniita naisellisia tuotteita olet löytänyt, näiden kuvien perusteella täytyy itsekin mennä tutustumaan liikkeeseen! Ihania!

 • Reply
  Adalmina
  12.8.2010 at 18:43

  Hanna: Kuvia tulee varmasti kunhan vaatehuoneen kalusteet ovat paikoillaan ja pääsen asettelemaan ostokset sinne! Elokuun lopulla vasta pitäisi saapua kiinteät kalusteet, hyllyt, lipastot ym…Char: Kävinkin jo kurkkimassa mitä ostoksia sinä olit tehnyt ja nekin vaikutti oikein ihanilta! Siellä taisi olla noita röyhelötyynyjä mustan lisäksi vaaleanpunaisina, mutta valkoisia en sitten taas nähnyt missään… Vaatehuoneen valmistumista odotellessa minäkin voisin pistäytyä liikkeessä uudestaan, sen verran ihania juttuja siellä oli esillä!Mussu: Kiva kuulla, että ostokset ovat jonkin muunkin mielestä onnistuneita! 🙂 Onneksi vaatehuoneen sisustuksessa voi päästää röyhelöt ja rusetit valloilleen. Kannattaa ehdottomasti mennä käymään liikkeessä, siellä oli paljon ihania ja naisellisia tuotteita!

 • Reply
  Eve
  13.8.2010 at 14:22

  Hei kiitos tästä bloggauksesta! Noi kaksi viimeistä tyynyä menivät pakkosaada-listalle. Täytyykin poiketa liikkeessä pikimiten.

 • Jätä kommentti