Herkuttelu Hyvinvointi

Energiaa aamuun

 photo IMG_0239_b-2_zpsxbkniqsa.jpg

 photo IMG_0249_b_zpsio3fjkhk.jpg

 photo IMG_0243_b-2_zps5p22vwql.jpg

Aikamoisia myllerrysviikkoja täällä eletään! Samalla kun työarki on taas alkanut, olen yrittänyt kirjaimellisesti laittaa elämääni pakettiin täällä Suomessa ja järjestellä asioita matkalle lähtöä varten. Juuri eilen sanoinkin, että kun yhden asian vetää yli to do -listalta, tuntuu sinne samantien putkahtavan ainakin pari uutta hoidettavaa asiaa. Mutta ehkä lopulta kaikki tämän uurastus palkitaan, kun vihdoin lokakuussa hyppään matkalle kohti tuntematonta!

Sanomattakin taitaa siis olla selvää, että täällä tarvitaan rutkasti energiaa päiviin, ja viimeisen kuukauden aikana olenkin yrittänyt kiinnittää entistä enemmän huomiota myös ruokavaliooni, jotta balanssi säilyisi. Yksi suosikkiateriani on ehdottomasti aamiainen, joka oikeanlaisena antaa sopivan potkun päivään ja pitää nälän poissa tarpeeksi pitkään. Useimmin aamiaispöydästäni löytyy iso smoothie kahvin kera, mutta silloin tällöin tekee mieli valmistaa jotain muutakin. Onneksi näin kesällä pystyy ostamaan ilahduttavan paljon erilaisia tuoreita marjoja ja hedelmiä, joita vaihtelemalla saa tehtyä vaikka millaisia superaamiaisia.

Yksi tälläinen koostuu itselläni muutamasta lusikallisesta Alpron Go On rahkaa, kasasta pensasmustikoita ja tuoretta makeaa ananasta sekä päälle ripotelluista mintun lehdistä ja chia-siemenistä. Ehkä pinnalle vielä tilkka luomuhunajaa, ja aamiainen on valmis! Aamuihini kuuluu usein myös MSM-jauheesta ja tuoreesta sitruunamehusta tehty superjuoma. Ja kahvi tietenkin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 • Reply
  NannaK
  11.8.2016 at 10:12

  Onko tuohon superjuomaan ohjetta?

  • Reply
   Anna-Katri
   12.8.2016 at 08:37

   Superjuoman ohje löytyy tuosta MSM-jauhepaketin kyljestä, mutta siihen siis tulee lasillinen vettä, itselle sopiva annos MSM-jauhetta ja sitten tuoretta sitruunamehua joukkoon puristettuna. Ei ole mikään maailman herkullisen cocktail, mutta toimii täydellisesti aamunaloitukseen. 🙂 Itse kulautan sen usein alas heti kun herään.

  Jätä kommentti