Info

Adalmina's Secret

Adalmina’s Secret on sekoitus arjen pieniä kauniita hetkiä ja kaukokaipuuta. Blogia kirjoitan minä, kolmekymppinen maailmanmatkaaja Anna-Katri, joka kotona ollessaan haluaa panostaa kauniiseen arkeen. 

Lifestyle-blogissa estetiikkaa ja elämyksiä löydetään kotikaupungista Helsingistä ja omassa pikkukodissa viihdytään siinä missä hotellihuoneissakin. Harmonisesti sisustettuun kotiin kiinnostavuutta tuovat matkamuistot maailmalta ja täydellisen matkalaukkukokoisen vaatevalikoiman salaisuus on sen yhdisteltävyydessä. Pienistä hetkistä ammennetaan positiivista energiaa elämään kiireen keskelläkin ja välillä pysähdytään pohtimaan ajatuksia elämänmuutoksesta kolmekymppisen sinkkunaisen silmin. Blogi tarjoaa lukijoilleen kauniin pakopaikan arjesta, josta inspiroivien kuvien lisäksi voi poimia ajatuksia ja vinkkejä niin kodin sisutustamiseen, pukeutumiseen, hyvinvointiin, elämästä nauttimiseen kuin unelmien tavoitteluun.

Matkajuttuni ovat tallentuneet vuodesta 2016 alkaen matkablogiini Adalmina’s Adventures.

Yhteistyö

Kiinnostaako sisältöyhteistyö tai sosiaalisen median kampanja? Vai onko mielessäsi muunlainen yhteistyö? Olen kirjoittanut lifestyle-blogiani Adalmina’s Secret vuodesta 2008 ja toteuttanut blogiurani aikana lukuisia onnistuneita yhteistöitä useille eri yrityksille ja brändeille. Blogin ja some-kanavien sisältöyhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisältöä yritysten omiin kanaviin, toiminut brändilähettiläänä yhteistyökumppaneiden mainonnassa sekä esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää toteuttamistani yhteistöistä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus sosiaalisen median eri kanavia hyödyntäen.

Yhteystiedot

email: adalminassecret@gmail.com

quote 4