Sisustus

Kannukavalkaadi

Rakastan kauniita astioita, mutta sitäkin enemmän kauniita kattauksia! Ja mikäpä sopisi paremmin kattausta piristämään kuin kauniina yksityiskohtana toimiva kaadin. Jääveden voi laittaa esille kattausteemaan sopivaan kannuun, koristeltuna kattauksen mukaisesti vaikkapa jääpaloilla, limelohkoilla tai rosmariininoksilla. Valkoiseen kattaukseen saa särmää pinkillä kaatimella, kun taas maskuliininen musta astiasto vaatii vierelleen neutraalia harmaata. Ja kirkkaat lasiset kannut toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä kuvia läpikäydessäni huomasin hauskan jutun, nimittäin kaatimistani kolme olen saanut äidiltäni. Selvästikin tietää mistä tytär tykkää! 🙂

Kaatimet vasemmalta oikealle: Iittala Essence 28 cl sekä 100 cl, Iittala Kartio, Arabia koko ja Tertin Kartanon suupuhallettu kaadin.

You Might Also Like

3 kommenttia

 • Reply
  Tickler
  27.7.2011 at 14:52

  Meillä on samoja kaatimia. Ehdoton suosikkini on tuo Tertin kaadin, jonka “ripaan” laitan usein mintunvarren tms. Tuo väriä ja pikkuisen maukua veteen.

 • Reply
  Nna
  27.7.2011 at 14:58

  minunkin pitäisi ostaa uusi kaadin särkemäni harmaan kartion tilalle. vedelle on läpinäkyvä karahvi, mutta mehu tarvitsisi omansa. Essence on hieno ja eva sololla on myös kivoja.

 • Reply
  Tanja
  28.7.2011 at 11:57

  Upeita kaatimia! Meiltä puuttuu kokonaan kunnon kaadin, täytyypä listätä ostoslistalle 🙂

  http://todellajossain.blogspot.com/

 • Jätä kommentti