Sisustus

Kodin pakkailua

IMG_1722_bIMG_1709_b IMG_1718_b

Viikonloppuna otin vihdoinkin itseäni niskasta kiinni ja tartuin yhteen ehkä maailman epämiellyttävimpään puuhaan: muuttolaatikoiden pakkaamiseen. Kotini nimittäin löysi uuden ihanan asukkaan ja nyt ennen matkalle lähtöäni yritän parhaani mukaan hyvissä ajoin tyhjentää asunnon. Sen lisäksi, että koti täytyy laittaa pakettiin, täytyy minun samalla myös pakata matkatavarat rinkkaan vajaan vuoden reissua varten. Helpommin varmasti sanottu kuin tehty! Viikonloppuna kotini onkin ollut aikamoisen kaaoksen vallassa, kun olen yrittänyt järjestellä tavaroita varastoon meneviin ja matkalle mukaan (ehkä) otettaviin. Ihmettelen kyllä suuresti, miten ihmeessä tavaraa voi vieläkin olla näin paljon? Vuosi sitten tähän asuntoon muuttaessani karsin tavaroita isolla kädellä, ja vielä nytkin olen karsimisprojektiani jatkanut – mutta silti pahvilaatikoita kertyi aivan liikaa kodin nurkkaan!

Näissä kuvissa näkyy onneksi enää vain muutama laatikko, ne raskaimmat, joiden kantamiseen täytyi keräillä hetki voimia edellisen kierroksen jälkeen. Laatikoissa lymyilee nimittäin matkakirjoja, niitä joita en tätä matkaa varten enää tarvitse selailuun saati sitten matkalle mukaan. Ne kuitenkin on ehkä yksi muutamista jutuista, joista en nähtävästi raski luopua – ja toisaalta, miksi pitäisikään, matkakirjoista kun voi vielä vuosienkin jälkeen ammentaa inpiraatiota tulevaan, vaikka hotelli- ja ravintolavinkit olisikin niissä auttamattomasti vanhentuneet. Sen sijaan tarinat onneksi ovat ja pysyvät.

Mutta nyt taidan vihdoinkin antaa itselleni luvan suoristaa jalat sohvalle – sentään sohva vielä kodista ainakin toistaiseksi löytyy. 🙂

You Might Also Like

Ei kommentteja

Jätä kommentti