Sisustus

Koti etsii vuokralaista

 photo IMG_1538_b_zpsvohuto79.jpg

 photo IMG_1525_b_zpsqrahtpuv.jpg

 photo IMG_1545_b_zpsoh4s9iwq.jpg

 photo IMG_1523_b_zpspvdq7w5r.jpg

 photo IMG_1552_b_zpsf1sjiaxv.jpg

 photo IMG_1517_b_zpskszghn35.jpg

 photo IMG_1541_b_zpspxz9zeb5.jpg

Hassua, siitä on jo reilu vuosi kun ostin nykyisen pikkukotini ja muutin tänne remontin keskelle. Vaikka pahvilaatikoiden keskellä eläminen ei mitään herkkua ollutkaan, paljastui asunnosta remonttitarvikkeiden ja muuttolaatikoiden poistuttua mitä kaunein koti. Kesäaamuisin olen voinut kuunnella ikkunan avatessa linnunlaulua aamukahviani hörppiessä ja talvella ihastella ikkunan takaa avautuvan sisäpihan puiden saamaa lumikerrosta. Olen viihtynyt täällä todella hyvin, ehkä jopa paremmin kuin edellisessä kodissani, vaikka neliöitä on vähemmän. Mutta ehkä kodin tekeekin enemmän se tunnelma kuin tyhjät (tai vaihtoehtoisesti täyteen ahdetut) neliöt.

Asunnonvaihtopäätöstä en siis ole katunut päivääkään, ja itseasiassa tämän asunnon hankintapäätökseen aikanaan vaikutti myös tulevaisuuden suunnitelmani – halusin hankkia kodin, joka olisi tarvittaessa helppo vuokrata tai myydä eteenpäin, jos maailma minua jossakin vaiheessa elämääni lähivuosina kutsuisi. No nyt olenkin sitten jo lähdössä maailmalle, mutta koska en ainakaan vielä ole valmis luopumaan kodistani lopullisesti ja laittamaan sitä myyntiin, olen päättänyt etsiä kodilleni vuokralaisen matkani ajaksi.

Jos siis etsit itsellesi kaunista kaupunkikotia Helsingistä tai tiedät ystäväsi, sukulaisesi tai luotettavan tuttavasi olevan kotia vailla, laitathan pikaisesti viestiä osoitteeseen adalminassecret@gmail.com. Sähköpostitse annan mielelläni lisätietoja asunnosta ja vuokrauksesta.

You Might Also Like

2 kommenttia

 • Reply
  Alvariinsa
  7.8.2016 at 22:45

  Mun unelmani on ollut pieni tukikohta lähellä Helsingin keskustaa, kuten Töölössä. Sellainen pieni ja söpö, missä voisi yöpyä viikonloppuisin. City-kesämökki. 🙂

  Harmi vain, että se ei ole toistaiseksi taloudellisesti mahdollista, kun on riittämiin lainaa siitä ympärivuotisesta kodista. Joku päivä aion kyllä tämän unelman toteuttaa. Joku päivä. 🙂

 • Reply
  NannaK
  11.8.2016 at 10:10

  Sulla on niin kaunis koti! 🙂

 • Jätä kommentti