Sisustus

Koti pakettiin

1-img_1538_b img_0187_b img_4529_bimg_0160_b img_2947_b_zpsbqawa54bimg_4582_b4-img_1523_bimg_4498_b

Aiemmin valmiiksi sisustettu koti on enää muisto vain näiden kuvien myötä. Koti on nyt pakattu muuttolaatikoihin ja ne kannettu muutamaa täyttöä vaille olevaa laatikkoa lukuunottamatta jo varastoon. Ja nekin olisi tarkoitus hoitaa pois päiväjärjestyksestä tämän päivän aikana. Huomenna on nimittäin viimeinen päivä tässä kodissa, perjantaista eteenpäin kutsunkin sitten hotelleja ja muita majapaikkoja kodikseni 10 kuukauden ajan.

On kyllä kieltämättä ollut hieman outo fiilis pakata oma Suomi-elämä laatikoihin, ja samalla yrittää miettiä, mitä ihmettä ottaakaan mukaan matkalle. Samalla mielessä on käynyt, että kuinka vähällä sitä loppujen lopuksi voisi elämässä pärjätä – mutta siitä huolimatta turhaa tavaraa tuppaa kertymään kuin huomaamatta. Yhden jutun ainakin toivon oppivani matkan aikana: en enää ikinä halua hamstrata kotiin “ihan kivoja” juttuja, tai ylipäätään olevani riippuvainen materiasta. On tietyllä tavalla vapauttava fiilis lähteä matkalle mukana vain itsensä kannettavissa oleva määrä tavaraa.

Mutta nyt sanon tälle kodille heippa, katsotaan mitkä tuulet elämässäni matkan jälkeen puhaltavatkaan asuntorintamalla!

You Might Also Like

3 kommenttia

 • Reply
  Minna / Kotona ja kaukomailla
  29.9.2016 at 10:36

  Olet ensimmäisiä bloggaajia joita aloin seuraamaan, ja siitä on nyt jo monta vuotta…joka tapauksessa siinä ajassa on ehtinyt nähdä sen muutoksen jota olet käynyt läpi ja voin sanoa, että ihailen sinua suuresti. Se tapa, millä olet löytänyt itsesi uudelleen, uskaltanut kyseenalaistaa asioita ja arvojasi elämässä ja lopulta heittäytyä tekemään sitä minkä tunnet omimmaksi, on jotain mistä kaikkien pitäisi ottaa mallia. Olen pienemmässä mittakaavassa prosessoinut samoja asioita itsekin, ja esimerkiksi tuo materiariippuvuus on asia josta kovasti haluan parantua. Mitä enemmän maailmaa näkee ja asioita tutkii, sitä turhemmalta alkaa kaikki muu paitsi olennainen tuntua. Ja se olennainen ovat uudet kokemukset, onnellisuus, ja tärkeät ihmiset elämässä, olivat ne uusia tai vanhoja tuttavuuksia! Toivotan sinulle ihanaa maailmanympärimatkaa ja seurailen seikkailujasi täältä ruudun takaa. 🙂

 • Reply
  Katja
  29.9.2016 at 18:05

  Ihanaa matkaa! <3

 • Reply
  Katja
  29.9.2016 at 18:07

  samoin täällä vaan ne tavarat jotka tartee pärjaa nillä pitkälle. Ja onnea myös asunto juttuihiin matkojeen jälkeen.

 • Jätä kommentti