Sisustus

Dressing Room Decors

Olen viime päivinä vihdoinkin päässyt siirtämään vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita vaatehuoneeseeni. Kalusteet on onneksi vihdoin paikoillaan, mutta tarvetta piensisustukselle on ja paljon! Viikonlopun suunnitelmissa onkin suunnata Ikeaan hamstraamaan henkareita, säilytyslaatikoita ja muuta pientä tarpeellista. Miten henkarit voivatkin aina olla loppu, vaikka niitä olisi juuri hankkinut ison kasan?!

1. Eri kokoiset Kassett laatikot kätkevät hyvin sisäänsä niin vaatteita, kenkiä kuin muutakin pientavaraa.

2. Skubb lokerollinen laatikko sijoitetaan korulipaston alempiin laatikoihin pitämään huivit ja hiuspannat järjestyksessä.

3. Chanelmainen Vänna peili toimii myös kauniina koriste-esineenä peilailun lisäksi.

4. Valkoiset Bumerang vaateripustimet ja mustat Lycka hameripustimet ovat vaatehuoneen a ja o. Olenko muuten sanonut, että vaatekaappini koostuu pääosin mekoista ja hameista? Housuja käytän todella harvoin.

5. Bladis koriin voi kerätä kauneimmat muotilehdet odottamaan inspiraation tarvetta.

6. Valkoinen Hampen matto viimeistelee vaatekauppamaisen tunnelman ja luo ripauksen pehmeyttä kontrastina mustalle laattalattialle.

7. Ribba kehyksiin voi laittaa tunnelmakuvia kauniista hetkistä (ja kauniista asuista).

8. Karlstad rahin päällä on mukava nauttia lasi sampanjaa juhliin valmistautumisen ohella.

9. Leksvik koukkuihin voi kiinnittää laukkuja, laukkuja, ja vielä muutaman laukun. Ja tilaa voi toki jättää muutamalle uudelle tulokkaalle!

(Tuotekuvat lainattu: Ikea)

You Might Also Like

7 kommenttia

 • Reply
  Nannas
  21.10.2010 at 22:49

  I'm in love! Mieletön pukeutumishuone: upea valaistus, korulipasto ja erityisesti lattia. Tulen tänne kyllä toistekin.

 • Reply
  Nna
  21.10.2010 at 23:03

  kivan näköisiä juttuja olet valikoinut! mullakin voisi olla tarvetta noille säilytyslaatikoille. meillä ei ole erillistä työhuonetta ja opiskelupaperit pyörii pitkin olohuonetta. "kun mulla on se gradu kesken, niin en voi vielä laittaa niitä kaappiin…"

 • Reply
  Anonymous
  22.10.2010 at 18:00

  Hei!Toivoisin upeasta vaatehuoneestasi kauempaa otettua ja laajempaa kuvaa, jossa näkyisi koko vaatehuone kokonaisuudessaan! :)nim. Nanna

 • Reply
  Char
  24.10.2010 at 13:16

  Oii, tuota tikattua rahia olen itsekkin himoinnut 🙂 tosin Barcelona olisi kylläkin se ykkösvaihtoehto, mutta tuo ehkä budjetin kannalta..

 • Reply
  Adalmina
  24.10.2010 at 17:21

  Nannas: Tervetuloa uudelleenkin! 🙂 Vaatehuoneesta on tulossa jatkossa enemmänkin juttuja!Nna: Olen huomannut että säilytyslaatikoita ei voi koskaan olla liikaa – niihin saa kaiken kätevästi piiloon! 🙂 Nanna: Tulossa on laajempaa kuvaa, kunhan loput kalusteet saadaan paikoilleen. Mieluummin esittelen kokonaan valmista, kuin hieman keskeneräistä. Mutta siis tulossa on! :)Char: Barcelona on minunkin ykköshaaveeni, tosin sen reilun 7000 euron hinta asettaa hieman rajoitusta innolleni. 🙂 Joten vaatehuoneeseen saa kelvata tämä ikea-versio. Tiesitkö muuten että nuo rahit on ikeassa tilaustavaraa – itse yllätyin yksi ilta kun olin menossa sitä ostamaan ja luulin että saan sen saman tien mukaani. :O

 • Reply
  Char
  24.10.2010 at 20:33

  Onko? Ohho, kiitos infosta! En tiennytkään, jotenkin luulin, että miltei kaiken Ikeasta saa mukaansa heti 🙂 varsinkin tuollaisen pienen rahin. Mietin vielä, että saakohan siihen vaihdettua jalat, eiköhän.. Haluisin hieman tuunata sitä 😉

 • Reply
  Adalmina
  25.10.2010 at 20:44

  Char: Sitä minäkin ihmettelin! Jäi rahi sitten silloin saamatta, mutta kun en ole parempaakaan "korviketta" löytänyt, niin pitäisi vain käydä tilaamassa. Ja rahiin myydään myös erikseen muunlaisia jalkoja, joten tuunaus onnistuu helposti (täälläkin hieman mietiskeltiin jalkavaihtoehtoja). 🙂

 • Jätä kommentti