Muoti

Madamoiselle Coco

Kesän suosikkituoksuni on ehdottomasti ollut Chanelin Coco Madamoiselle. Voimakkaita parfyymejä välttelen, joten oli hienoa huomata, että Chanelin tuoksuja saa myös kevyessä Moisture Mist -versiossa. Kyseessä on siis raikas vartalosuihke, joka ainakin omalla kohdallani on toiminut erinomaisesti arkipäivien hajuvetenä. Vesimäisen keveä tuoksu jättää iholle raikkaan vivahteen, ja kestää hyvin lämpimässäkin säässä olematta tunkkainen. Appelsiinia, bergamontia, jasmiinia, ruusua, sekä patsulia ja vetiveriä sisältävä kukkaistuoksu on nuorekas mutta silti hienostunut ja puuterisen pehmeä. Ja voiko Chanelin purkit ja purnukat koskaan olla muuta kuin yksinkertaisen tyylikkäitä ja elegantteja? Seuraavaksi etsinnässä olisikin sitten uusi tuoksu syksyisempiin arkipäiviin… Suosituksia otetaan mielellään vastaan!

You Might Also Like

10 kommenttia

 • Reply
  Bella
  9.9.2012 at 20:00

  Minä itse ostin syksyä varten Versacen Bright Crystalin, joka on heleän kukkainen tuoksu. Se on sopivan kevyt ja kuitenkin hieman makea tuoksu. Se on nimensä mukaisesti raikkaasti kirkkaan tuoksuinen.
  Suosittelen kovasti ! (: Iloa ja voimia sinullekkin kylmeneviin syyspäiviin !

  • Reply
   Adalmina
   17.9.2012 at 21:34

   Minulta löytyy itseasiassa myös tuo samainen hajuvesi! Tykkäsin siitä aikanaan oikein paljon, mutta sitten taisin kyllästyä siihen ja hajuvesi käyttämättömänä hieman väljähtyä… Mutta kiitos muistutuksesta, pitääkin testata tätä uudelleen! Mukavia syyspäiviä sinulle!

 • Reply
  Elmeri
  9.9.2012 at 20:43

  Bright Crystal on mun mielestä enemmän kesätuoksu (ja ihana sellainen!), itse suosittelen syksyyn / talveen CK:n Euphoriaa 🙂

  • Reply
   Adalmina
   17.9.2012 at 21:35

   Versacen tuoksu onkin tuttu, aivan ihanan kepeä! Pitääkin testata myös tuota Euphoriaa hajuvesiosastolla, kiitos vinkistä.

 • Reply
  M.
  9.9.2012 at 21:07

  Pakko kommentoida vielä.. Oletko kokeillut Chanelin uutta Coco Noir -tuoksua? Siihen on tuotu syvyyttä ja se sopii kivasti syksyyn. Ja musta pullo on niin hieno!

  • Reply
   Adalmina
   17.9.2012 at 21:36

   Kiitos muuten vinkistä, juuri toissapäivänä kävin sitä nuuhkimassa kun tämä kommenttisi muistui mieleen hajuvesiosastolla. 🙂 Se oli omaan makuuni ehkä hieman liian täyteläinen, mutta jo pelkän pullon takia voisin sen ostaa!

 • Reply
  Elle-Marie
  9.9.2012 at 21:10

  Chanelin kosmetiikka on kyllä mielettömän kaunista! Itse helposti Chanelin tiskille eksyn uutta kosmetiikka hankkiessa.;) Mulla on Chanelin Chance kevyessä versiossa ja tykkään hirveästi. En ole tainnutkaan tuota Madamoiselle Cocoa tuoksutella, mutta nyt ehdottomasti aion.
  Mukavaa sunnuntai-illan loppua!:)

  • Reply
   Adalmina
   17.9.2012 at 21:38

   Hih, sama vika täälläkin – Kauniit purkit houkuttelevat! 🙂 Minulla on Chance pieninä matkakokoina, ja käytänkin niitä aina joskus matkoilla. Tämä Madamoiselle coco on hieman puuterisempi tuoksu jos siihen vertaa, mutta kannattaa ehdottomasti testata!

 • Reply
  Amanda
  9.9.2012 at 22:03

  Kyselisin, että millä ohjelmalla tai miten ylipäätään teet nuo kaikki ihanat kollaasit? Esimerkiksi Kylpyhuoneen tunnelmaa-postauksessa olet saanut sommiteltua nuo tuotteet tuohon kollaasiin upeasti 🙂 Kun itse yritän väkertää kollaasia tuotteista vaikkapa Picasalla, niin kaikkiin kuviin tulee aina ikävät rajat mukaan eikä tuotteita saa liitettyä kollaasiin ikäänkuin tuollein aikakausilehtimäisesti 🙁 osaisitkohan auttaa? Tai kertoa, että mitä ohjelmaa käytät? 😀

  Täytyypi käydä tuoksuttelemassa tuota Chanelia. Itselläni löytää jo EDP, mutta tuo voisi olla kevyempi vaihtoehto.

  • Reply
   Adalmina
   17.9.2012 at 21:40

   Heippa Amanda! Kuvakollaasit teen Photoshop Elements -ohjelmalla, jossa kuvia voi rajata ja muokkailla siten ettei rajoja tai erivärisiä taustoja ole. Voin toki yrittää neuvoa enemmän jos haluat lisävinkkejä!

   Itse hurmaannuin kesän kynnyksellä juuri tällaiseen kevyempään vaihtoehtoon, ja olen varma että sellainen toimii hyvin myös muinakin vuodenaikoina. 🙂

  Jätä kommentti