Herkuttelu Kaukokaipuu

Suklaahippuja aamukahvissa

 photo P4015484 2_pariisi_zpsh7gcovld.jpg

 photo P4015477 2_pariisi_zpsqkho7sw3.jpg

 photo P4015480 2_pariisi_zps9ygouaoc.jpg

 photo P4015452 2_pariisi_zpsgyf7vc8d.jpg

 photo P4015486 2_pariisi_zpsdg4iw1yz.jpg

 photo P4015468 2_pariisi_zps4vkizwka.jpg

 photo P4015456 2_pariisi_zpsarvweqdw.jpg photo P4015458 2_pariisi_zps0pyieuuk.jpg

Huomenta! Tänään minun oli tarkoitus nukkua mahdollisimman pitkään, sillä viikolla yöunet ovat jääneet turhan lyhyiksi, mutta niin vain olin taas ylhäällä tuttuun tapaan jo ennen seitsemää. Toisaalta mikä onkaan mukavampaa kuin herätä luonnollisesti ikkunan takaa nousevaan aurinkoon! Nyt kirjoittelenkin tätä postausta peiton alla loikoillen, tosin nousin sen verran, että tein itselleni ison kupillisen kahvia. Joka ei kyllä maultaan vastaa mitenkään näissä kuvissa vilahtavaa herkkukahvia, sen verran täydellinen cappuccino kiikutettiin eteeni teehuone Angelinassa Pariisissa.

Erikoiskahvin maitovaahdon päälle oli ripoteltu suklaahippuja, mikä olisi kyllä kieltämättä loistava tapa tuunata myös oma aamukahvi asteen verran paremmaksi. Tosin varmasti osuutensa kahvihetken täydellisyyteen teki myös Angelinan puitteet: vanha historiallinen rakennus on palvellut teehuoneena jo yli sata vuotta ja sen arvokkaan salin yksityiskohtia saikin ihastella kahvihetken lomassa. Kerrotaan, että myös itse Coco Chanel on aikoinaan viihtynyt täällä. Historian lisäksi paikka on kuuluisa leivoksistaan – jos Pariisiin suuntaa, kannattaa ehdottomasti maistaa Angelinan erikoisuutta, makeaa Mont Blanc -leivosta.

Mutta nyt pakko palata ajatuksissa Pariisin teehuoneelta takaisin omaan kotiin ja lähteä kurkistamaan miltä aamiaisvalikoima täällä näyttääkään. Valitettavasti Mont Blancit ja kahvin suklaahiput taitavat odotuttaa itseään seuraavaan Pariisi-kertaan.

Ihanaa lauantaita kaikille! ♥

 

You Might Also Like

Ei kommentteja

Jätä kommentti