Herkuttelu Lifestyle

Summer Evening

Kesä on täällä! Eilen pääsin nautiskelemaan ensimmäisistä kesäpäivistä ystäväni kanssa leiriutumällä picnicille Kaivopuistoon. Ilta-auringossa maistuivat tapaksista koostuvat picnic-herkut sekä kylmälaukun viilentämä kuohujuoma mansikoilla. Aurinkoinen ja lämmin sää, raikas merituuli sekä kaunis miljöö – voisiko Helsinki tarjota parempia puitteita lomapäivän viettoon?

You Might Also Like

6 kommenttia

 • Reply
  Cherry
  16.5.2010 at 12:55

  Tosi kauniita kuvia ja aivan ihanat vaatteet! Mun täytyy vierailla Selectedillä joku päivä, tuntuu että kaikki löytää sieltä niin ihania juttuja :)Mukavaa sunnuntaita!

 • Reply
  Adalmina
  16.5.2010 at 18:17

  Cherry: Kiitos! 🙂 Kannattaa ehdottomasti käydä selectedillä, ainakin itse olen löytänyt sieltä varsinkin tänä keväänä kaikkea ihanaa! Vaatteissa on yleensä joku pieni yksityiskohta (esim. ruusuke, röyhelö, ketjut ym), joka tekee niistä hieman persoonallisemman. Ja tänä keväänä värit ovat olleet herkullisia!

 • Reply
  Maija
  16.5.2010 at 20:44

  Näyttää ihan täydelliseltä kesäpäivältä!

 • Reply
  FALCO VERONICA
  17.5.2010 at 08:54

  cute blog! I opened a new fashion blog too, I hope u'll be one of my followers:-)http://lifegivemefashion.blogspot.com

 • Reply
  Miss Bambi
  17.5.2010 at 21:36

  Oi kuinka kaunis (ja herkullisen näköinen) kattaus, näyttää aivan täydelliseltä!

 • Reply
  Adalmina
  17.5.2010 at 22:50

  Maija: Oli kyllä tosi ihana helatorstai-viikonloppu, kun oli niin aurinkoinen sää! Onneksi hellettä taitaa jatkua vielä tällä viikolla… :)Veronica: Thank you! Your blog seemed very fashionable, you have nice outfits! Keep going girl!Miss Bambi: Kattaus on puoli ruokaa, vai miten se nyt menikään… 🙂 Oli herkulliset eväät, ja ihana ilma – kesä tuli vihdoinkin! <3

 • Jätä kommentti