Lifestyle

Tervetuloa!

Adalmina's SecretOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2163_b-2

Hei ja tervetuloa tänne uuteen osoitteeseen! Olen pitänyt blogiani vuodesta 2008 saakka, ensin perinteisessä Bloggerissa, sen jälkeen useamman vuoden Divaani-lehden sivuilla ja nyt viimeisimpänä Anna-lehden siipien suojiessa. Kun maailmanympärimatkalle lähdön ympärillä ajatus lifestyle-blogin tauolle jättämisestä kypsyi mielessäni, pallottelin myös pitkään ajatuksia siitä, mitä ihmettä tälle blogilleni sitten teen.

Olen kuitenkin kirjoittanut tänne lukemattomia postauksia näiden vuosien aikana, joten blogin heittäminen kokonaan roskakoriin ei tullut kysymykseenkään – onhan se ollut mukana elämäni monissa käänteissä, ja tarjonnut itselleni arjen kauniin pakopaikan kaiken kiireen keskelläkin. Yhtenä vaihtoehtona ajattelin myös blogin sulkemista matkani ajaksi, mutta kun selasin postauksia taaksepäin, huomasin siellä olevan niin paljon kivaa materiaalia, että olisi kurjaa, jos ette pääsisi enää käsiksi itseänne kiinnostaviin ja hyödyttäviin postauksiin. Joten blogini jääkin nyt siirron myötä avoimeksi ja vielä kuukauden ajan ennen matkalleni lähtöä kirjoittelen tänne säännöllisen epäsäännöllisesti. Lähes kaikki postaukset olen jo saanut tänne siirrettyä, mutta pieniä teknisiä ongelmia on ollut vanhojen blogger-aikaisten tiedostojen siirtämisessä – toivotaan, että saan nekin vielä tänne yhteen ja samaan paikkaan. Vanhoja postauksia pääsette kätevästi selailemaan yläpalkin kategoria-valikosta tai sivupalkin arkistot-valikosta. Toki muutakin hienosäätöä olisi, mutta yritän olla ottamatta niistä nyt sen enempää stressiä. 🙂

Matkalla ollessa tarkoitukseni on keskittyä ennen kaikkea kymmenen kuukauden lomasta nauttimiseen, mutta kuka tietää päädynkö jossakin vaiheessa tänne kurkistelemaan. En myöskään tiedä mitä teen matkani jälkeen – jatkanko tämän blogin pyörittämistä uudella otteella vai keksinkö jotain muuta. Aika näyttää!

Mutta siis, vielä kerran tervetuloa blogini pariin!

You Might Also Like

3 kommenttia

 • Reply
  DD
  31.8.2016 at 22:37

  Sinusta saa blogisi perusteella sellaisen kuvan, että olet yksinäinen sinkku, joka pakenee arkeaan reissuillensa. Shoppailu tietenkin auttaa ahdistukseen ainakin väliaikaisesti. Toivottavasti löydät onnea elämääsi ja nautit matkastasi!

  • mm
   Reply
   Anna-Katri
   1.9.2016 at 09:24

   Pelkän blogin perusteella ei varmaankaan kannata lähteä toisesta ihmisestä analyysiä tekemään, kuten varmaankin tiedät – ihan aito ja tunteva ihminen ruudun tällä puolella on, toivottavasti myös sielläkin.
   Matkailu on minulle harrastus, siinä missä sinulle jokin muu, joten eikö ole aivan ilmiselvää haluta tehdä enemmän sitä mistä tykkää? Maailmanympärimatka on ollut unelmani jo useamman vuoden ajan, ja suurin syy sille lähtöön on nähdä maailmaa enemmän, ei niinkään paeta arkea. Jos luit tuon linkin takana olevan postauksen, ymmärrät ehkä myös sen, että sinkkuus on ollut ihan oma valintani näinä vuosina, enkä kyllä kutsuisi itseäni millään tavoin yksinäiseksi – päinvastoin. 🙂 Ehkä blogini perusteella olet saattanut myös huomata minulle olleen elämäntapamuutoksen käynnissä shoppailun suhteen viimeisen vuoden aikana? Matkalle kun lähden pelkkä rinkka selässä, ei turhaa tavaraa paljoa nurkissa enää tarvitse.
   Js kiitos toivotuksistasi, vaikkakin olen hieman eri mieltä tuosta onnen etsimisestä – se kun mielestäni on meissä kaikissa sisällä, jos vain osaa arvostaa itseään, elämäänsä ja juuri käsillä olevaa hetkeä tarpeeksi. Ulkoiset seikathan sitä eivät tuo vaikka kuinka etsisi ja tavoittelisi. Kaikkea hyvää sinulle!

 • Reply
  DD
  2.9.2016 at 22:15

  Olen anteeksipyynnön velkaa. Luulin tietäväni millainen olet blogisi perusteella ja jotenkin peilasin omia ajatuksia elämästäni sinuun. Tuollainen pitkä irtiotto hektisestä työelämästä olisi erittäin tervetullut, mutta toisaalta pelottaa, että mitä jos en sen jälkeen haluakaan palata työhöni. Jotenkin itselläni on heräillyt ajatus siitä, että voisin tehdä työkseni jotakin ihmisläheisempää työtä. Ja on jotenkin pelottava ajatus, että koulutukseni ja urani olisivat vääriä valintoja. Olin aiemmin pitkään sinkkuna ja silloin tunsin itseni välillä yksinäiseksi, varsinkin kun kaikilla läheisilläni oli kumppani ja omat kiireensä. Nyt olen onnellisesti parisuhteessa, mutta biologinen kelloni tikittää armottomasti enkä vieläkään ole täysin vakuuttunut siitä, haluanko joskus äidiksi. Välillä toivon olevani nuori jälkeen ja saavani uuden mahdollisuuden pyrkiä opiskelemaan. Silloin perheen perustamispäätöksetkin voisi lykätä hamaan tulevaisuuteen. 😀 Kiiros asiallisesta vastauksestasi tyhmään kommenttiini ja ihanaa reissua sinulle! Nauti! <3

 • Jätä kommentti