Kaukokaipuu

Toukokuu matkakuu

IMG_7446_ad IMG_7823_adIMG_6064_adIMG_7286_ad

IMG_5949_ad-2IMG_5914__adIMG_5624_adMinne tämä alkuvuosi on mennytkään? Tuntuu, että ihan vasta vähän aikaa sitten oli vuoden vaihde ja hieman ahdistuneena mietin, ettei minulla olisi tiedossa alkavalle vuodelle kuin yksi matka vasta joskus toukokuussa. Onneksi pääsin kuitenkin reissaamaan tammikuussa Istanbuliin sekä maaliskuussa Pariisiin, ja jo nyt toukokuu kolkuttelee ovella. Se tulee nimittäin olemaan aikamoinen matkakuu, sillä kuukauteen mahtuu peräti neljä matkaa! Huh! Jo ensiviikolla suuntaan ensin Barcelonaan ja jatkaan siitä matkaa ympäri Välimerta piipahdellen eri maissa luksusristeilijältä käsin. Kun palaan kotiin parin viikon reissultani, onkin edessä jo kohta viikonloppumatka Tukholmaan. Sen jälkeen onneksi ehdin yhden viikonlopun kotona viettämään, ennen kuin suuntaan jo monta vuotta haaveilemalleni aktiivilomalle  – tosin ihan Suomen sisällä, mutta matkahan se on sekin. Loppukuusta sitten taas pakkaan hellehattuni ja muut kesävaatteet matkalaukkuun, sillä kuun viimeinen matka vie Toscanan auringon alle.

Mitenhän tässä ehtiikään kaikki matkajärjestelyt tekemään, arkiurakasta puhumattakaan… No se selviää toukokuun aikana, toivottavasti pysytte vauhdissa mukana! Ja jos matkajutut kiinnostavat enemän, niin matkablogistani löytyy juttuja ympäri maailmaa ja toki tuttuun tapaan päivitän sinne kuulumisia myös tulevilta matkoiltani. Jee, toukokuu – pian täällä!

You Might Also Like

1 kommentti

  • Reply
    Teljänneito Jessica
    25.4.2016 at 08:14

    Ah mitä suunnitelmia! <3 Itse vielä muutama viikko sitten totesin, ettei toukokuussa olisi matkaa tiedossa… Ilokseni siihen tulikin muutos! 😀 Nauttikaa tulevasta matkasta <3

  • Jätä kommentti