Lifestyle

Vappu-piknik Dunin tuotteilla

 photo IMG_0823b_zpscab0072f.jpg

Kuten eilen kerroinkin, otin varaslähdön vapun viettoon pienen piknikin muodossa. Ja mikä sää Helsingissä olikaan – aivan kuin kesä olisi jo täällä, joten lähikallioilla kelpasi köllötellä piknik-eväiden kanssa. Ulkosalla ruoka maistuu aina paremmalta, mutta vieläkin parempaa se on kauniilta astioilta tarjoiltuna. Joten tällaisena pienten kauniiden juttujen rakastajana päätin pakata mukaan piknikille Dunilta blogiyhteistyön kautta saamani upeat piknik-varusteet lautasista, laseista, aterimista, serveteistä ja poikkiliinoista lähtien.

 photo IMG_1333b_zps89c4eb9e.jpg

 photo IMG_0978b_zpsad15fe62.jpg

 photo IMG_0930b_zps659d8006.jpg

 photo IMG_1183b_zps12968641.jpg

Oman mustavalkoisen piknik-viltin päälle levitin ikään kuin pöydälle kaitaliinaksi Dunin pinkin kertakäyttöisen poikkiliinan, jota vasten kattaus tuli vieläkin kauniimmin esille. Tyylikkäät mustat Milan-sarjan kertakäyttölautaset toimivat niin isompina ruokalautasina kuin tarjoiluastioina quicke lorraine -piiraalle ja vuohenjuusto-mansikkasalaatille. Milan-sarjan valkoisista syvistä lautasista taas salaatti oli helppo syödä, ja vastaavasti syvä lautanen sopii hyvin vaikkapa alkupalakeitolle. Kattauksessa käytin myös Flair-sarjan herkullisen pinkkejä lautasia, joiden päälle asettelin mansikkaisen jälkiruuan pieniin kirkkaisiin Amuse Bouche -tarjoilukuppeihin. Vesi- ja mehulaseina toimi pinkit Flair-mukit ja kuohuviini pääsi oikeuksiina Flair-viinilaseista nautittuna. Koska mitään sormisyötävää en tällä kertaa tarjoillut, löytyi piknik-korista myös pinkit aterimet.

Mustilla ja valkoisilla Milan-sarjan astioilla saa aikaan tyylikkään ja elegantin kattauksen, mutta lisäämällä joukkoon pirteää pinkkiä, muuttuu kattaus kertaheitolla oikeaksi vappupäivän brunssin herkkukeitaaksi. Pinkkien Flair-astioiden lisäksi vapputunnelmaa kattaukseen tuo Dunin ja Vallilan yhteistyönä tehdyt Sydänkäpy-servetit.

 photo IMG_0808b_zpsb721477e.jpg

 photo IMG_1211b_zpsa2af77d3.jpg

 photo P4210818b_zps194d416b.jpg

 photo IMG_0849b_zps16973c1f.jpg

Vaikka kyseessä ovatkin kertakäyttöiset astiat, ne on valmistettu jämäkästä muovista ja ovat näin käytännölliset ulkokäytössä. Lisäksi astiat tuntuivat hyvin käyttöä kestäviltä, ja uskonkin, että näitä astioita voi käyttää useamminkin kuin vain yhden kerran. Joten vappupiknillä pakkaisin nämä varmaankin takaisin piknikkoriin ja kiikuttaisin kotiin pestäväksi sekä odottamaan seuraavaa (toivottavasti pian vapun jälkeen tulevaa) piknikkiä. Ihastuttavat värikkäät ja laadukkaat kertakäyttöastiat sekä laadukkaat kangasta muistuttavat kertakäyttöservietit antavat piknikille pientä ylellisyyttä, ja kukapa ei istahtaisi mielellään kauniisti katettuun piknikpöytään juhlistamaan vappua?

 photo 2b_zps6dfdd2a2.jpg

 photo IMG_1258b_zps26f7c712.jpg

 photo IMG_0948b_zps14b09309.jpg

 photo IMG_0825b_zps49f3a862.jpg

Ja jos sieltä löytyy muitakin, jotka haaveilevat suuntaavansa vapun jälkeenkin piknikille, niin nyt olisi mahdollista voittaa itselleen näissä kuvissa näkyvä Dunin tuotteilla tehty piknik-kattaus! Arvon yhteensä kolme Dunin piknik-kattaussettiä, johon sisältyy:

 • 12 kpl Dunin Milan-sarjan mustia isoja lautasia
 • 12 kpl Dunin Milan-sarjan valkoisia syviä lautasia
 • 6 kpl Dunin Flair-sarjan pinkkejä lautasia
 • 6 kpl Dunin Flair-sarjan pinkkejä mukeja
 • 6 kpl Dunin Flair-sarjan pinkkejä viinilaseja
 • 10 kpl setti Dunin pinkkejä aterimia (haarukat ja veitset)
 • 1 kpl Dunin Amuse Bouche -combipack (sis. 6 x 6 kpl kirkkaita jälkiruokakuppeja)
 • Paketti Dunin Sydänkäpy-servettejä
 • Rulla Dunin pinkkiä kertakäyttöistä poikkiliinaa

Arvontaa voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin 10.5.2014 mennessä: Millainen on mielestäsi täydellinen piknik?

Jos tuotteet alkoivat jo houkuttelemaan vappua silmällä pitäen, niin voin vinkata kyseisiä Dunin tuotteita olevan myynnissä kokonaisuudessaan Sokos-tavarataloista. Lisäksi Stockmann ja Etola myyvät Milan-sarjaa, Tokmanni Flair-sarjaa ja Prismoista sekä Citymarketeista löytyy vaihtelevasti Dunin aterimia, servettejä ja poikkiliinoja.

Yhteistyössä: Duni

You Might Also Like

83 kommenttia

 • Reply
  Lilja
  25.4.2014 at 08:08

  Ihania kuvia! Sulle olisi haaste mun blogissa! 🙂

 • Reply
  Caro
  25.4.2014 at 08:18

  Täydellinen piknik on tehty ystävistä, auringosta, herkuista jotka huuhdellaan kuplajuomalla ja tietysti pisteenä i:n päälle kauniista kattauksesta. Todella kauniit nuo Dunin kertikset, meille tulossa isommat juhlat alkukesästä joten täytyy käydä metsästämässä noita ihanuuksia.
  Aurinkoista viikonloppua!

 • Reply
  Lila
  25.4.2014 at 08:33

  Sinulla on ihana blogi. Meillä on samantyylinen koti.
  Mielestäni täydellinen piknik on sellainen jossa mukana on ihania ystäviä, joiden kanssa voi rupatella ja herkutella. Täydellinen piknik sijaitsee veden ääressä, ehkä rannalla. Aurinko paistaisi ja luonto puhuisi. Aaaah odotan innolla kesää:)

 • Reply
  apple
  25.4.2014 at 08:34

  Täydellisen piknikin ensimmäinen edellytys on ehdottomasti kaunis ja aurinkoinen sää. Kun tämä on kunnossa, voidaan siirtyä ruoka-ja juomapuolelle, eli jotakin helppoa ja herkullista syötävää (kaikkihan tosin maistuu aina paremmalta ulkoilmassa nautittuna :)), juomana tottakai kuplivaa, oli se sitten tilanteesta riippuen skumppaa tai vaikka kivennäisvettä. Kaunis kattaus on vielä piste iin päälle 🙂

 • Reply
  Laura
  25.4.2014 at 09:25

  Täydellinen piknik sisältää makoisat eväät, läheiset ystävät, auringonpaisteen ja leppoisan, kiireettömän kesäpäivän 🙂 Astiat pääsisivät piknikin lisäksi piristämään aurinkoisia 30v-juhliani.

 • Reply
  P
  25.4.2014 at 09:27

  Rakentavana palautteena sanoisin, että voisit hieman vähentää näitä mainospostauksia. Tuntuu siltä että ne on vallannut ennen niin kivan blogisi kokonaan. 🙁 Olisi mieluummin hauska lukea esimerkiksi ei niin mainosväritteisiä sisustusjuttuja tai vaikka ruokaohjeita ja arkisia kuulumisiasi.

  • Reply
   Adalmina
   26.4.2014 at 07:52

   Heippa, ja kiitos palautteestasi! Blogissani on aina silloin tällöin yhteistyössä toteutettuja postauksia, ja kieltämättä nyt viimeisinä viikkoina niitä on ollut ehkä tavallista enemmän. Jatkossakin näitä tullaan blogissani näkemään, sillä itse koen että ne antavat lukijoillekin hieman extraa peruspostauksien rinnalla. Mutta ehdottomasti voisin tehdä enemmän mainitsemasi tyylisiä postauksia ihan arjestakin! Laitan to do -listalle! 🙂

 • Reply
  OutiMarika
  25.4.2014 at 10:09

  Hei!

  Osallistun arvontaa! 🙂 Täydellinen piknik koostuisi aurinkoisesta säästä, hyvästä seurasta, rennosta musiikista, herkullisista tarjottavista, kauniista maisemista ja tietenkin kauniista kauttauksesta 🙂

 • Reply
  Enkeli
  25.4.2014 at 10:26

  Ihania tuotteita!

  Täydellinen piknik olisi sellainen, että lähdemme auringon paistaessa vanhalla autollamme (vuodelta 1950) kurvailemaan pitkin rannikkoa päätyen suojaisaan rantapoukamaan missä on hiekkaa ja kallioita. Perillä odottaisi muutama tuttavapariskunta, jotka olisivat myös tulleet omilla vanhoilla autoillaan paikalle. Minulla päälläni tietenkin hulmuava 50-luvun tyylinen valkoinen mekko mustilla polkadot-pilkuilla, ballerinat ja kissalasit. Eväskoriin olisi eksynyt ihanaa salaattia, leipää, kanavartaita ja marjakompottia vaniljakastikkeen kera. Piknik katettaisiin kallioiden suojaan ja nautittaisiin rennosta päivästä rannalla herkutellen ja rupatellen.

 • Reply
  Heini
  25.4.2014 at 10:40

  Aurinkoinen ja lämmin sää, rakkaat ystävät ja suussasulavat herkut kuuluvat ehdottomasti minun täydelliseen piknikiini.

  Mielettömän upea kattaus Adalmina!

 • Reply
  Hanna-Mari
  25.4.2014 at 10:45

  Minunkin täytyy valitettavasti nyt vihdoin kommentoida, että näitä mainospostauksia on ollut viimeaikoina jo liikaa. Tätä lukiessa tuli suorastaan paha olo :/ Lukisin mieluummin juttuja sinun arjestasi ja kodistasi ja asioista mistä olet aidosti innostunut, ilman päälleliimattua mainostamista ja tietyn brändin esiintuomista. Varsinkaan tällaisen värikkään kertakäyttöbrändin, joka ei mielestäni sovi blogisi tyyliin alkuunkaan. Aurinkoista vappua sinulle! Toivon että löydät blogissasi ennen vallinneen aitouden takaisin 🙂

  • Reply
   Adalmina
   26.4.2014 at 08:00

   Niin kuin tuolla ylempänä jo sanoinkin, blogissani on aina silloin tällöin yhteistyöpostauksia ja niitä on ehkä nyt viime viikkoina ollut tavallista enemmän. Koen kuitenkin että nämä yhteistyöt antavat myös lukijoille hieman ekstraa mm. arvontojen muodossa. Esimerkiksi vastaavan picnic-postauksen olisin varmasti tehnyt jossakin vaiheessa kesää muutenkin ilman yhteistyötä, mutta nyt pääsin stailaamaan kattauksen näillä tuotteilla. Ja tosiaankin itse aina valitsen huolella yhteistyökumppanini, ja Dunin laadukkaita astioita olen käyttänyt aiemminkin picnic:eillä.
   Mutta yritän jatkossa tehdä enemmän myös juttuja arjestani ja muista pienistä asioista elämästäni, jos ne kerta kiinnostaa. Kiitos siis ideasta!
   Samoin sinulle aurinkoista vappua! 🙂

 • Reply
  LadyBlue
  25.4.2014 at 10:54

  Hyvä seura, aurinkoinen sää, makoisat ja raikkaat eväät, oma rauhallinen pieni kallionkolo…siinäpä ainekset minun täydelliseen piknikiini. Unohtamatta sitä, että aikaa pitää olla riittävästi! Kiireetön hetki siis <3

 • Reply
  zemaina
  25.4.2014 at 11:37

  Täydellinen piknik koostuu herkullisista suupaloista, auringon säteistä, ystävistä ja hyvästä fiiliksestä!
  Hyvää fiilistä kilistellään kuplajuomalla ja naurulla! Ihanat kertikset toisivat mukavaa vaihtelua perus valkoiseen kertisastiastoon.

 • Reply
  maryjane
  25.4.2014 at 11:53

  Täydellinen piknik koostuu ystävistä, auringosta, kattauksesta ja rennosta kiireettömästä tunnelmasta 🙂 Nämä astiat pääsisivät käyttöön lukuisiin kesän syntymäpäiviin.

 • Reply
  Minna P
  25.4.2014 at 12:28

  Tahtoo piknikille, mukana arvonnassa!!! Täydellinen piknik muodostuu kauniista ilmasta, hyvästä ruoasta ja tietysti ihanasta seurasta 🙂

 • Reply
  Marja
  25.4.2014 at 12:35

  Ehdottomasti paras piknik on ollut pienten lasten kanssa omalla takapihalla. Sitä ennen käveltiin pitkin pihaa, ikäänkuin piknikpaikalle olisi ollut pitkäkin matka. Ja perillä levitettiin nurmikolle puna-valkoruudillinen liina. Tarjoilua en enää ihan muista, mutta kaikki maistui ulkona niin paljon paremmalta kuin sisällä. Jos voittaisin arvonnassa, pikninpaikkana olisi jälleen oma takapiha ja osallistujina nyt jo nuoret aikuiset lapseni 🙂

 • Reply
  Karkki
  25.4.2014 at 12:35

  Aivan ihanan näköinen piknik, todella inspiroivia kuvia! 🙂
  täydellinen piknik olisi tällainen: avopuolison ja parin tuttavapariskunnan (eli huippuseuran!) kanssa rauhallisella ja kauniilla paikalla, mukana paljon hyvää itsetehtyä ruokaa ja tietysti pullo kuplivaa:) ja koska rakastan kaikkea kaunista, oli se sitten ruokaa tai tavaroita, täydellisellä piknikillä olisi mukana myös kauniit astiat:)
  Sainkin tästä loistavan idean miten viettää avopuolison synttäreitä, jos vaan säät sallii;)

 • Reply
  Emmi L.
  25.4.2014 at 12:42

  Aurinkoa, kuplajuomaa, tuoreita marjoja ja hedelmiä, ehdottomasti hyvää seuraa, paljon naurua ja lempparipaikka on ehdottomasti Suomenlinna 🙂 Huonon sää sattuessa oon joskus pikniköinyt omalla olohuoneen lattiallakin!

 • Reply
  Mari
  25.4.2014 at 12:43

  Täydelliseen piknikiin ei ihmeitä tarvita. Itselleni riittäisi vain aurinkoinen sää, parhaat ystävät sekä tietysti hyvää syötävää kauniista astioista 🙂

 • Reply
  Nitta
  25.4.2014 at 13:37

  Kaunis paikka, kiva sää ja loistava seura ovat ihan olennaisimmat jutut.
  Mukana!

 • Reply
  Ilona
  25.4.2014 at 13:46

  Täydellinen piknik oli Pariisissa, lämpimänä päivänä puistossa, jolta on suorat näkymät Eiffelin tornia päin. Eväänä mukana olisi raikkaita ja keväisiä herkkuja sekä raikasta limonaadia.

 • Reply
  Jaanas
  25.4.2014 at 13:53

  Upean näköinen kattaus! Loistava idea seuraaville piknikin muodossa pidettäville synttäreille. Ehdottomasti arvonnassa mukana.

 • Reply
  Reija
  25.4.2014 at 16:10

  Minulle täydellinen piknik koostuu hyvästä seurasta, herkullisista syömisistä ja juomisista ja kauniista säästä. Isona plussana vielä päälle olisi tietysti kaunis kattaus 🙂 Hyvää vappua!

 • Reply
  Sari
  25.4.2014 at 17:00

  Täydellinen piknik kokoaan yhteen toistensa seurassa viihtyviä ihmisiä, iloisia ilmeitä ja puheensorinaa. Sää on aurinkoinen ja lämmin, alla on ihana peitto, jolle on katettu pieniä herkkuja ja lasilliset kuohuvaa…nam:)

 • Reply
  Heli
  25.4.2014 at 17:47

  Kauniit astiat!
  Mielestäni piknikille oivallisin paikka on
  auringon paahtamat merenrantakalliot…
  Tarjolla tulee olla ainakin mansikoita, hedelmiä, suolaisia piirakoita ja hyvää juustoa. Juomia tilanteen mukaan. Hyvää seuraa ja aurinkovoidetta mukaan!!

 • Reply
  Kirsi
  25.4.2014 at 17:53

  Hyvä piknik on hyvä seura, hyvää ruokaa ja sopivasti kuplivaa. Pinkki antaa kivan säväyksen piknikille..

 • Reply
  Heli
  25.4.2014 at 18:17

  Täydellinen piknik vaatii aurinkoista ilmaa, iloisia ja rentoja ystäviä,hyvää naposteltavaa sekä kuohujuomaa.Ihanaa olisi istuskella puistossa jossa puita vähän suojana,tälläisen paikan pystyy myös koristella upeasti puita hyödyntäen (ilmapalloja,viirejä ym.) sekä mahdollistaa myös varjopaikan sitä tarvitsevalle. Leppoisaa musiikkia ja seurapelejä voisi myös olla. Jos piknik on veden äärellä,on veden liplatus musiikkia korville.Nuo astiat on todella kauniita ja niillä loihtii upean kattauksen eikä tarvitse kantaa tiskattavia astioita tai puolestaan koittaa tasapainoilla lörpsähtävien kertisten kanssa. 🙂

 • Reply
  Johanna
  25.4.2014 at 19:28

  Ihana kattaussetti! 🙂 Minun lemppari picnic olisi: mansikoita, skumppaa, geisha suklaakeksejä, herneitä, suolakeksejä tuorejuustolla tai makoisa sämpylä. 🙂 Ja tietenkin herkkuja nautittaisiin lämpimän viltin päällä, kauniin aurinkoisessa säässä ihanien ystävien/oman rakkaan kanssa. <3

 • Reply
  kristiina
  25.4.2014 at 21:01

  No tietenkin lämmin, aurinkoinen sää, pähkinä-juustosalaatti, maistuvaa proseccoa ja jostain söpöstä jäätelökojusta tötteröt jäkiruoaksi.

 • Reply
  Leena
  25.4.2014 at 21:11

  Haaveilen picnicistä New Yorkin keskuspuistossa keväisenä viikonloppuna. Yleisesti ottaen hyvä ruoka, juoma, seura ja kaunis luonto ympärillä – olipa paikka kaupungin sykkeessä tai erämaassa 🙂

 • Reply
  marii
  25.4.2014 at 21:16

  Ehdottomasti hyvään piknikkiin kuuluu aurinkoinen muttei liian kuuma sää, hyvät ystävät ja rento meininki. Ja tietysti hyvät eväät 🙂

 • Reply
  Emilia
  25.4.2014 at 23:09

  Täydellinen piknik on tehty rakkaista ystävistä, hyvistä, itsetehdyistä syömisistä, kuplivasta juomasta ja tietenkin auringon paisteesta.

 • Reply
  Sanna
  26.4.2014 at 00:41

  Hyvä sää, seura ja ruoka tekevät onnistuneen piknikin 🙂

 • Reply
  tt8
  26.4.2014 at 04:00

  Täydellinen piknik toteutuu rauhallisessa paikassa aurinkoisena ja tuulettomana päivänä. Ruokaisa salaatti on hyvässä piknikissä tärkeässä osassa. Salaatin kanssa tietysti tuoretta patonkia. Lisäksi erilaisia pieniä herkkuja jälkiruuaksi.

 • Reply
  Suvi Sunday
  26.4.2014 at 04:15

  Hyvä seura ja ihanat herkut tekee piknikistä täydellisen, vaikka sen “rakentaisi” olohuoneen lattialle

 • Reply
  Sari
  26.4.2014 at 09:50

  Täydellinen piknik kostuu auringosta ja laineiden liplatuksesta tasaisella rantakalliolla. Maukkaista eväistä mukavassa seurassa ja kiireettömyydestä.

 • Reply
  SS
  26.4.2014 at 12:07

  Täydelliseen picnikiin ei vaadita muuta kuin kuplivaa, lempparityypit, aurinko ja jotain helppoa suuhunheitettävää! 🙂

 • Reply
  Marja Valajärvi
  26.4.2014 at 12:41

  Aurinko, kivat kaverit/ystävät, hyvä ruokaisa salaatti, hedelmiä, irtokarkkeja, hyvää musiikkia, juomaksi kuplivaa, mukavat vaatteet ja aurinkorasva, niistä on hyvä picnic tehty

 • Reply
  elina
  26.4.2014 at 15:40

  Voi miten ihania kuvia! ♡
  Täydellinen piknik koostuisi ihanista ystävistä, naurusta, auringosta, raikkaasta juomasta, herkullisesta ruuasta… – täydellinen piknik jättäisi mieleen lämpimiä muistoja joihin voisi palata talven pakkasten saapuessa 🙂

 • Reply
  Anis
  26.4.2014 at 17:28

  Täydellinen piknik syntyy herkullisesta syötävästä ja ystävistä aurinkoisella säällä 🙂

 • Reply
  Sandra
  26.4.2014 at 17:53

  Täydellinen piknik koostuu parhaista ystävistä, aurinkoisesta säästä, merellisestä puistoympäristöstä, herkuista ja kuohuvasta 😉

 • Reply
  Tiinuli
  26.4.2014 at 19:14

  Aurinkoinen ilma, ihanat ystävät, hyvä ruoka, raikas juoma ja rento tunnelma kuuluvat minun täydelliseen piknikkiin. 🙂

 • Reply
  Mari
  26.4.2014 at 20:30

  Iik, nyt on niiin ihana palkinto, tämän haluaisin oikeasti saada! Täydelliseen piknikkiin kuuluu ehdottamasti hyvä seura, ihana ilma, herkulliset syötävät ja juotavat kauniine kattauksineen 🙂 Tällaista toivon meille kaikille täksi kesäksi!

 • Reply
  kaija
  26.4.2014 at 21:34

  Pidin postauksesta, kauniit kuvat ja kiva esittely!
  Täydellinen picnic on aurinkoisessa säässä nautittu hyvä ja riittävä ruoka ja sopiva juoma kaikille, ystävien ja perheen yhdessäolo, toistemme seurasta iloiten. Picnic on hetki ja hengähdystauko rutiinien keskellä.

 • Reply
  Helmenharmaa
  26.4.2014 at 23:17

  Oma täydellinen piknik koostuisi aurinkoisesta ilmasta jollakin kauniilla paikalla, (esim. Veden ääreltä) herkullisista tarjottavista, kuplajuomasta ja tärkeimpänä tietysti mukavasta piknik-seurasta. 🙂

 • Reply
  Teljänneito Citylife Jessica
  26.4.2014 at 23:29

  Aivan mielettömän kauniit picnic-astiat, eväistä puhumattakaan!! nam 😉 En ole noin kivoihin astioihin törmännytkään, todella nätit 🙂 Mielestäni picniciin kuuluu auringonpaiste, ihana olo, naurua ja herkkuja <3

 • Reply
  Maj
  27.4.2014 at 10:37

  Aivan ihanat piknik astiat! Entä se mehukannu ja viivicooleri, olivatko nekin Dunin vai sinun omiasi.
  Täydellinen piknik syntyy hyvästä seurasta, auringonpaisteesta, upeasta piknik paikasta ja tietysti kihanista ruuista ja juomista. Vappupiknikille on tarkoitus ottaa grilli mukaan ja menun suunnittelu on jo täydessä vauhdissa, sisältäen ainakin täytettyjä herkkusienia grillattuna, maissintähkiä grillattuna, pihvit, tomaattivuohenjuustosalaattia, alkuun ehkä grillattuja kampasimpukoita. Siitä se hyvä piknik syntyy, niin ja ajan kanssa nauttien!

 • Reply
  Kipsu
  27.4.2014 at 11:00

  Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma, ei siinä pieni sadekkaan haita

 • Reply
  leena
  27.4.2014 at 14:38

  Mielestäni yksi sana kertoo kaiken täydellisestä piknikistä: kiireettömyys!

  Silloin, kun meillä mennään piknikille – se tietää sitä, että kukaan ei hötkyile. Se tehdään oikeasti rauhassa ja siitä ajasta nauttien.

  Terkuin, Leena/leenuli9@gmail.com

 • Reply
  Jennifer
  27.4.2014 at 16:56

  Täydellinen piknik sisältää hyvää seuraa, nätin sään ja paljon hyviä herkkuja 🙂

 • Reply
  MieVaan
  27.4.2014 at 18:21

  Hyvä sää ja paljon herkkuja

 • Reply
  Niina
  27.4.2014 at 18:45

  Täydellisellä piknikillä olisi kaikki ystävät, pientä purtavaa ja kuohuvaa juomaa ! 🙂 täydellistä !

 • Reply
  Anna E.
  27.4.2014 at 21:20

  Maailman paras piknik syntyy aurinkoisesta säästä, kauniista pikasta, maukkaista ja herkullisista eväistä ja rakkaimmista ihmisistä. <3

 • Reply
  Susci
  27.4.2014 at 22:08

  Täydellinen piknik syntyy auringosta, rakkaista, herkullisista eväistä, kuohuvasta, aikatauluttomuudesta ja naurusta.

 • Reply
  Heidi
  27.4.2014 at 23:40

  Täydellinen piknik on kiireetön päivä auringossa ja mieluiten meren rannalla. Mukana tietysti kuohuvaa ja riittävästi herkkuja!

 • Reply
  Ansku
  27.4.2014 at 23:43

  Aurinkoinen ilma, meren tuoksu, hyvää syömistä, kylmää juomista, hyvää seuraa, kiireetön hetki ja hoitoon jätetyt lapset.

 • Reply
  Marianna
  28.4.2014 at 12:13

  Täydellinen piknik koostuu ihanista ystävistä, kauniista säästä, hyvästä ruuasta ja ihanan rennosta tunnelmasta 🙂

 • Reply
  Helena
  28.4.2014 at 12:32

  Täydelliseen piknikiin kuuluu ehdottomasti aurinkoinen ja rauhallinen paikka, esimerkiksi syrjäisempi puisto tai ranta. Ihmisiä saa olla lähettyvillä, muttei liikaa. Tarjoiluina ruokaisampaa suolaista piirakkaa, kakkua/marjapiirakkaa, erilaisia pikkunaposteltavia ja hedelmiä. Juomaan kuohuvaa, vichyä ja jälkkärin kanssa ehdottomasti kahvia termarissa 🙂

 • Reply
  Maarit
  28.4.2014 at 17:52

  Täydellinen piknik syntyy vaikka hetken mielijohteesta, silloin kun aurinko paistaa lämpimästi ja tekee mieli ulos, mukaan vain mitä jääkaapista löytyy ja hyvä mieli. Viltin voi levittää kalliolle ja kuunnella meren liplatusta. Ihanaa kun on taas kohta kesä!

 • Reply
  Kati
  28.4.2014 at 22:31

  Täydellisen piknikin tekee sään, seuran ja paikan lisäksi tarjoiluissa aina edes joku yllätyksellinen, vähän ylellinen tarjottava, ruoka tai juoma… tai sitten tällainen ihana kattaus:)

 • Reply
  Milla
  28.4.2014 at 22:50

  Täydellinen piknik tarvitsee ainakin hyvän seuran, eli hyvät ystävät mukaan! Hyvä seura takaa viihtyvyyden, ja korvaa monen muun asian puutteen. Kaunis ja lämmin sää, ja herkulliset piknik-eväät ovat tietysti kiva lisä. 🙂

 • Reply
  Maria
  29.4.2014 at 03:02

  Merenrannalle oman tyttären kanssa. Äiti-tytär aikaa tulee vietettyä liian harvoin. Hyvää juomaa ja herkkuja mukaan. Ihanaa höpöttelyä ja rentoutumista.
  Tai se piknik voisi olla meidän tulevalla yhteisellä matkalla. jostain lähikaupasta evästä mukaan ja istumaan puistoon.
  Ei ne syömiset tai se tila, vaan ihmiset ja oikea fiilis <3

 • Reply
  Purpur
  29.4.2014 at 07:08

  Täydellinen piknik koostuu hyvästä seurasta kera hyvän sään. Aurinkoisena ei liian tuulisena päivänä ottaisin tyttären ja mieheni kosken rantaan, siellä viltillä istuen kosken kuohua katsellen voisi syödä omatekemiä sämpylöitä ja muita herkkuja.

 • Reply
  Paula
  29.4.2014 at 11:22

  Aurinko, ystävät, skumppa ja vaahtokarkit!

 • Reply
  hukka
  29.4.2014 at 13:12

  Täydelliseen piknikkiin kuuluvat mielestäni ehdottomasti aurinko, ystävät, järvi, juusto ja viinirypäleet! Siinä tärkeimmät asiat!

 • Reply
  Minna
  1.5.2014 at 09:14

  Onpas kerrassaan ihania <3 Tärkeintä hyvässä piknikissä on hyvä seura ja hyvät eväät. Huono sääkään ei pilaa kaikkea, jos vaan porukassa on mukavaa.

 • Reply
  Iidu
  1.5.2014 at 21:44

  Täydellisellä piknikillä on tietysti mahtavat itsetehdyt tarjoilut, hyvä seura, juomat ja tietysti tunnelmaa 🙂

 • Reply
  Riitta T
  1.5.2014 at 21:48

  Täydellinen piknik: rakas aviomies seurana, aurinko, kaunis kattaus ja hyvä ruoka ja juoma, siitä on täydellinen piknik tehty.

 • Reply
  Anniina
  2.5.2014 at 08:13

  Täydellinen piknik pidetään aurinkoisella säällä, hyvien ystävien seurassa ja ihanista herkuista nauttien. Paikkana ruohokenttä, jonka vierellä leikkipuisto lapsille ajanvietteeksi. Ajankulua ei tarvitsisi katsoa kellosta, ollaan vaan niin kauan kun juttua, touhua ja ruokaa riittää 🙂 Todella kaunis ja houkutteleva piknik-kattaus sinulla!

 • Reply
  Eve
  2.5.2014 at 08:30

  Täydellinen piknik koostuu hyvistä ystävistä, kuohuvasta, maukkaasta ruoasta sekä iloisesta puheensorinasta! 🙂 Tottakai auringon pitää helliä piknik kansaa 🙂

 • Reply
  Viv
  2.5.2014 at 11:59

  Aurinkoa, ystäviä, paljon naurua ja naposteltavaa ilman ryösteleviä lokkeja/oravia/ampiaisia 😀

 • Reply
  Laura
  2.5.2014 at 13:22

  Hei 🙂
  Mielestäni täydellinen picnic koostuu omista hyvistä ystävistä, aurinkoisesta säästä ja kiireettömästä yhdessäolosta. Ruokien suhteen pidän ajatuksesta, että jokainen tuo jotain, varsinkin isossa ystäväporukassa tällä säästetään yhden liiallista kuormittumista 🙂

 • Reply
  Tiiti
  2.5.2014 at 13:27

  Täydellinen piknik luodaan rakkaassa ja hyvässä seurassa ystävien tai perheen kanssa auringosta, hyvästä juomasta ja maukkaasta ruoat nauttien nurmikolla tai kalliolla istuskellen.

 • Reply
  tiiti66
  3.5.2014 at 06:10

  Täydellinen piknik on helppo ja rento. Mieluusti järjestelyistä huolimatta spontaanin tuntuinen juttu. Hyvää ruokaa toki, laadukasta juomaa, samanmielistä seuraa ja jostain härpättimestä vielä musiikkiakin…. Mieluusti veden äärellä.

 • Reply
  -A-
  3.5.2014 at 10:01

  Täydellinen piknik saadaan aikaiseksi kun mukana on puhetta (joko siis hyviä ystäviä tai tulevia hyviä ystäviä, piknik on loistava tilaisuus kutsua hiukan tuntemattomia mukaan ja tutustua), sekä ruoka ja juoma (mistäs muusta sitä aloitettaisiin puhumaan jos ei ruuasta, siitä on helppo siirtyä muihin aiheisiin) eikai sitä paljon muuta tarvitse 🙂 Olemme viettäneet huonon ilman sattuessa monta piknikkiä sisällä ja aina on ollut todella hauskaa joten edes aurinkoinen ilma ei ole enää vaatimus, tosin kuka ei hienosta ilmasta pitäisi 🙂
  Mukavaa kevättä sinulle!

 • Reply
  Leena
  3.5.2014 at 11:49

  Täydellinen piknik syntyy ensinnäkin hyvästä säästä ja hyvistä ystävistä, joiden kanssa on mukava kokoontua rupattelemaan. Aurinko paistaa, on lämmintä ja piknikkori on täytetty herkullisilla tajoiluilla.

 • Reply
  Maria
  3.5.2014 at 13:06

  Pitkän työviikon jälkeen launtaipäivä kauniissa Helsingin saaristossa hyvässä seurassa. Plussaa etenkin jos on niin lämmin että voi pulahtaa uimaan ja nauttia koko päivän auringosta, herkuista ja parhaimmista ystävistä.

 • Reply
  maikkis
  3.5.2014 at 21:39

  Täydellinen piknik järjestetään kauniina päivänä, jolloin aurinko paistaa, muttei ole liian kuuma. Piknikpaikka on kaunis ja mielellään veden äärellä, jossa voi katsella ohi lipuvia veneitä ja laivoja. Seurana piknikillä on ihania ystäviä ja mahdollisesti myös muutama uusi kiinnostava tuttavuus. Ruokaa on monipuolisesti, sekä terveellistä, että vähän herkkuakin. Hyvästä piknikistä jää kaunis muisto ja täysi maha 🙂

 • Reply
  ee
  4.5.2014 at 10:25

  Ihanan täydellinen piknik sisältää aurinkoa, ystäviä ja hyvää ruokaa 🙂
  Sellainen ihana viikonlopun hetki, jolloin kenelläkään ei ole kiire mihinkään ja saa nauttia ulkoilmasta veden äärellä auringonpaisteessa. Ruoka on tietenkin pääosassa ja siitä ei ole tingitty, mutta siitä ei ole myöskään stressattu. Sopivasti suolaista ja makeaa, ihanaa yhdessäoloa, siitä on täydellinen piknik tehty 🙂

  PS. kyllä näyttää tämä kuvissakin oleva piknik aika täydelliseltä!

 • Reply
  Marika
  8.5.2014 at 21:23

  Täydellisen picnicin avaimet: Lämpöä, aurinkoa ja hyviä ystäviä 🙂

 • Reply
  Enkuli
  9.5.2014 at 13:22

  Täydelliseen piknikkiin kuuluu hyvä ruoka, hyvät ystävät ja hyvä ilma <3

 • Reply
  MademoiselleC
  10.5.2014 at 14:26

  Täydellinen piknik alkaa kauniista ilmasta ja luonnonläheisestä idyllisestä miljööstä. Ei pidä aliarvioida veden liplatuksen ja linnunlaulun tärkeyttä pehmeässä tuulenvireen hyväillessä auringon lämmimtämää ihoa. Täydellisellä piknikillä on muutama huolellisesti valittu ja valmisteltu ruokalaji. Herkulliset eväät nautitaan pienehköllä porukalla yhteisestä ajasta kiitollisena. Tässä kaikessa oleellisessa osassa ovat tietenkin astiat ja ruokailuvälineet, sillä hyvät tarjoilut pilaavat rumat lautaset ja katkeilevat haarukan piikit.

 • Jätä kommentti