Lifestyle

When the year changes

Tässä on tullut ihan huomaamatta pidettyä joululoman lisäksi pientä blogilomaa, mutta nyt takaisin tietokoneen äärellä! Täytyy myöntää, että viime viikot ovat olleet aivan ihanaa aikaa – on päässyt kunnolla irroittautumaan syksyn stressistä ja loppuvuoden kiireistä. Ja nyt on sitten taas energiaa varastossa alkaneen vuoden koitoksiin.

Vuoden vaihtumisen kynnyksellä sitä tulee kuin huomaamattaan miettineeksi kulunutta vuotta – ihania muistoja, pieniä hetkiä ja tärkeitä tapahtumia. Samalla kuitenkin alkaa odottaa tulevaa vuotta, mitä vuosi tuokaan tullessaan! Ainakin vuoden alku oli mitä mahtavin: Shampanjamaljojen kilistelyä tunnelmallisessa Bryggessä. Uudelta vuodelta toivoisin paljon samanlaisia hetkiä! Kunpa sitä muistaisikin useammin pysähtyä nauttimaan pienistä asioista…

You Might Also Like

6 kommenttia

 • Reply
  Nanna
  3.1.2011 at 19:02

  Mukavaa että teillä oli onnistunut loma! 🙂

 • Reply
  Anonymous
  3.1.2011 at 19:38

  kunka paljon tiedät victoria's secret -merkistä? Voisitko tehdä toivepostauksen, siitä miten merkki on syntynyt, missä tuotteita myydään,minkä hintaisia ne on jne?? 🙂 HYVÄÄ VUODEN ALKUA!

 • Reply
  Alma
  3.1.2011 at 20:03

  Kivaa, että olet taas takaisin. Pieni (blogi-) loma tekee kyllä hyvää aina välillä. Oikein onnekasta uutta vuotta sinulle Adalmina.

 • Reply
  S
  3.1.2011 at 21:55

  kuulostaa ihanalta :)kiva et blogi taas päivittyy!

 • Reply
  Miss Bambi
  3.1.2011 at 23:06

  Tervetuloa takaisin ja oikein hyvää uutta vuotta A! Ihanalta kuulosti tuo teidän uusi vuosi (taas kerran). Soitellaan ♥

 • Reply
  Adalmina
  4.1.2011 at 19:03

  Nanna: Voisin lähteä vaikka samantien uudestaan matkalle! Brygge oli kyllä aivan ihana kaupunki.Anonyymi: Jenkeissä asuessani VS:n putiikeissa tuli vierailtua useasti, joten tuotteista osaan kertoa jonkin verran, mutta merkistä ja yrityksestä sen taustalla en niinkään. En tiedä riittääkö tietämykseni kokonaisen postauksen tekoon, mutta voin tässä vastailla lyhyesti. :)Victoria's Secretin tuotteita myydään pääosin USA:ssa ja Kanadasta, mutta muutama liike taitaa löytyä muualtakin. Lisäksi merkin kosmetiikkaa myydään muutamilla lentokentillä/kauppaketjuissa. Kannattaa huomata, että merkin nettikauppa on varsin kattava ja että toimittavat tuotteita suomeenkin (hintoihin tulee kuitenkin extramaksua postikuluista ja tullimaksuista). Nettisivuilla näkee myös hinnat helposti, ja jos usan dollarien kurssi on hakusessa niin ne voi muuntaa euroiksi helposti esim: http://www.ratesfx.com/rates/rate-converter.fi.html. Kysy ihmeessä lisää, jos haluat enemmän tietoa/kommentteja minulta. Lisäksi wikipediasta löytyi aika hyvä yhteenveto merkistä: http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria%27s_Secret Alma: Täällä taas! Tosin pakko myöntää, että olen välillä käynyt kurkistelemassa muiden postauksia. 🙂 Samoin sinulle oikein onnellista uutta vuotta!S: Ihanaa oli! Ja mukavaa olla taas takaisin blogin parissa!Miss Bambi: Samoin sinnekin hyvää uutta vuotta! <3 Jutskaillaan myöhemmin enemmän ja voidaan samalla alkaa haaveilemaan tulevista matkoista. 🙂

 • Jätä kommentti