Hyvinvointi

Wild traveller – valmistautumista matkalle

IMG_1659_bIMG_1674_b IMG_1669_b-2IMG_1693_b IMG_1702_b

Enää kuukausi matkalle lähtöön ja ihan hirvittää mitä kaikkea tehtävää vielä onkaan edessä. Päivät sen kuin hupenevat jonnekin! Viimeisiä viikkoja on verottanut pienoinen hammasremonttini, sillä ennen matkaa on poistettu pari viisaudenhammasta ja vaihdettu vanha paikka keraamiseen. Siihen päälle kun vielä lisätään lähes viikon kestänyt flunssa, voin varmasti sanoa energiavarastojen olevan aika nollilla. Matkalle kuitenkin haluan lähteä mahdollisimman hyvässä kunnossa, joten nyt jos koskaan on aika alkaa tankata energiaa ja vastustuskykyä kehoon!

Vihreä tee onkin tullut tutuksi viimeisten viikkojen aikana, mutta koska ihan perusmakuinen ei ole se mieleiseni, suosin mieluummin kevyesti maustettuja versioita (vanilja, nam) tai lisään itse joukkoon vaikkapa mintun lehtiä makua tuomaan. Let the adventure begin -emalimukin tilasin itseasiassa reissua varten, mutta se on päässyt jo kotona käyttöön. Millaistahan on siitä hörppiä aamukahvia vaikkapa telttaleirillä Namibian aavikolla? Lisäksi olen yrittänyt tankata lisäravinteita kehoon, joista uusi tuttavuus on hauskalla Wild Traveller* -nimellä kulkeva ravintolisä, joka on suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin, kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin. Tämän voisin melkeinpä pakata myös matkalle mukaan, sillä yhdestä ja samasta purkista saa niin vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia ja sinkkiä kuin magnesium muodossa apua väsymykseen ja tukea hermoston toimintaan.

Mutta nyt onneksi alkaa olo olla jo vähän parempi, joten ajattelinkin tämän viikonlopun pyhittää kodin pahhvilaatikoihin pakkaamiselle ja varastojen järjestelylle. Ehkä huomenna piipahdan vielä eräjormakaupoissa täydentämässä matkavarastustani…

* saatu blogin kautta

You Might Also Like

Ei kommentteja

Jätä kommentti